Handlekurv

..er tom!

Kategorier

VANN - ET SOLID SKJØNNHETSTIPS

Drikker du nok vann?

Vann renser kroppen, forebygger hodepine og er helt nødvendig for cellebygning i kroppen. Visste du at vann i tillegg er et fantastisk produkt for huden din? Vann reduserer tørrhet og kan gi deg en smidigere hud som både føles og ser sunnere ut.

En del av din daglige rutine

Vann pleier huden. Start dagen med et glass vann for å rense og skylle ut en del av de uheldige stoffene som har lagret seg i løpet av natten. Vann på tom mage øker blodsirkulasjonen og gir hud og hår næring. Drikker du mye kaffe, te og andre vanndrivende drikker i løpet av dagen, bør du gjøre det til en god vane å supplere med et glass vann.Ikke overdriv

Det kan bli for mye vann også, og for store mengder er heller ikke bra for deg. Gode rutiner som å velge vann som tørstedrikk og førstevalget ellers, er langt på vei en bidragsyter til å sikre en sunnere hud og en friskere hverdag.

Varmt vann med sitron

Har du prøvd å starte dagen med en kopp varmt vann med sitronsaft? Det setter i gang systemet og styrker immunforsvaret. Vitaminene i sitronen er med på å rense huden og tilføre energi. Så start gjerne i dag med en ny, sunn og god rutine. Kanskje du opplever et litt kvikkere «jeg»?

Kjøp Bodøsalven her

Tilbake