MYK.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Om oss

Velkommen til Myk.no, den hjelpsomme nettbutikken for deg med problemhud.

Vi har eneretten på salg av de fantastiske produktene i Bodøsalven-serien mot kløe, og som gjennom snart 30 år har vært tatt godt imot av tusenvis av nordmenn med kløende og tørr hud fra eksem, psoriasis og andre hudplager. Bodøsalven-serien består av Dagkrem for hele kroppen, Nattkrem for hele kroppen, Liniment for hodebunnen, Shampoo og nyheten Balsam! Her finner du alle Bodøsalven-produktene

Hud- og hårpleieserien MYK ble lansert allerede i 2014 og er moderne kvalitetsprodukter for hud- og hårpleie.

Bodøsalven-produktene og MYK-serien produseres av Pharmatech Norway AS. Dette er en liten, men meget kunnskapsrik bedrift etablert i 1995. De er en av veldig få bedrifter som utvikler og produserer sine hudpleieprodukter i Norge. Deres filosofi er å skape enkle, men effektive produkter av de beste ingrediensene på markedet. Med et kritisk øye jobber de hver dag for skape fornuftige produkter. De tester mange ingredienser og stiller strenge krav til dem. I utgangspunktet er det ønskelig å bruke naturlige ingredienser, men de tillater også kunstige ingredienser om de øker produktkvaliteten betraktelig og ikke kan erstattes med naturlige ingredienser. 

Kun ingredienser som er egnet til anvendelse på sensitiv hud hos både barn og voksne blir valgt. Av denne grunn er alle produktene uten parfyme, parabener og mineraloljer. Her kan du du lese mer om ingrediensene de bruker. 

Vennlig hilsen
Zubly AS
Rolf Haug, daglig leder
 


Kalde, vakre Bodø vinteren 2012. (Foto: Anders Grimstad)

Trykk ENTER for å søke