Handlekurv

..er tom!

Om oss

Langt nord i kalde, vakre Bodø produserer vi noe vi er stolte av. Her produserer vi MYK: moderne kvalitetsprodukter for hud- og hårpleie. Vi er Pharmatech Norway AS, en liten bedrift som ble etablert i 1994. Med en 20 år lang fartstid som produsent av hudpleieprodukter fokuserte vi våre evner for å skape og registere merkenavnet MYK i 2014. Vi er en av veldig få bedrifter som kan tilby produkter som er utviklet, produsert og pakket i Norge.

Vår filosofi: å skape enkle, men effektive produkter av de beste ingrediensene på markedet. Med et kritisk øye jobber vi hver dag for skape fornuftige produkter. Vi tester mange ingredienser og stiller strenge krav til dem. I utgangspunktet ønsker vi å bruke naturlige ingredienser, men vi tillater også kunstige ingredienser om de øker produktkvaliteten betraktelig og ikke kan erstattes med naturlige ingredienser. Vi velger bare ingredienser som er egnet anvendelse på sensitiv hud hos barn og voksne. Av denne grunn er alle produktene våre uten parfyme, parabener og mineraloljer. Du vil finne vårt stempel for trygge ingredienser på alle våre produkter. Les mer om ingrediensene vi bruker i vårt encyclopedia.

I dagens turbulente klima retter vi vårt blikk framover. Vi erkjenner vårt ansvar til å ta vare på vår blåe planet. Vi gjør derfor vårt ytterste for å være miljøvennlig både i produksjon og transport. Vi oppfordrer også alle våre kunder å resirkulere flaskene de kjøper av oss.

Vi anbefaler alltid å kombinere formlene våre med en sunn og balansert livsstil bestående av en sunn diett, regelmessig aktivitet og - kanskje viktigst av alt i dagens stressende samfunn - tilstrekkelig med avslapping.

Våre produkter er per i dag tilgjengelige bare via vår hjemmeside myk.no.


Kalde, vakre Bodø vinteren 2012. (Foto: Anders Grimstad)