MYK.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Naturlige ingredienser

På denne siden kan du lese om flere av de spennende ingrediensene som gjør MYK produktene så gode som de er. Vi har samlet ingredienser fra alle verdens kroker; for eksempel så bruker vi tysk kamille, arganolje fra Marokko og sheasmør fra det afrikanske sheatreet. Disse ingrediensene har som fellestrekk at de er naturlige og har blitt brukt i hudpleie i lang tid - i noen tilfeller århundrer.

Ved å dele denne informasjonen med deg så håper vi å opplyse og hjelpe deg slik at du velger hudpleieprodukter som er riktige for din hud. Vi vil oppdatere denne listen når vi utvikler produkter med nye og spennende ingredienser.

Vi bruker naturens egne ingredienser:


Kamilleolje

Tysk kamilleolje har i århundrer blitt brukt til hudpleie. Oljen er berømt for sin beroligende, legende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den er den perfekte ingrediensen i kremer for sensitiv hud.
 

Nattlysolje

Nærende og døyvende olje viden brukt for å lette symptomene til eksem, psoriasis og tørr hud. Motvirker effektivt kløe forårsaket av dermatitt og eksem.
 

Bivoks

Mykgjør og beskytter huden mot vær og forurensing. Bivoks absorberes ikke av huden og vil derfor ikke tette porene slik som andre vokstyper kan gjøre.
 

Peppermynteolje

Gir en kjølende, døyvende og strammende effekt på huden. Letter kløe og åpner porene.

 

Jojobaolje

Mykgjør og tilfører fuktighet til huden. Trenger dypt inn i huden og holder fuktigheten på plass over tid - en utmerket ingrediens i nattkremer.

 

Solsikkefrøolje

Fuktiggjør, mykgjør, og beskytter huden. Oljen er rik i vitaminer A, D, and E, og hjelper til at huden ikke tørker ut. Den skaper en beskyttende barriere som motstår infeksjoner.
 

Sheasmør

Utvunnet fra nøttene til det afrikanske sheatreet. Smøret har fantastiske anti-inflammatoriske, fuktighetsgivende, og fuktkonserverende egenskaper og er mye brukt i hudkremer.
 

Mandelolje

En lett fuktighetsgiver med en nøtteaktig lukt som raskt absorberes av huden, uten å føles fettete. Inneholder en rekke næringsstoffer inkludert kalsium, magnesium, fosfor Contains a number of nutrients including calcium, magnesium, fosfor and vitaminer B9, B12 and E.
 

Grønn te-ekstrakt

Fullpakket med antioksidanter som fremmer hudpleien. Grønn te blir brukt til å eliminere akne, berolige irritert hud, og korrigere mørke ringer under øynene som skyldes stress.
 

Japansk camelliaolje

Gjennomtrengende fuktighetsgiver som raskt absorberes og styrker dypere hudlag. Camellia til bruk i skjønnhetspleie er en urgammel japansk hemmelighet; i dag er den viden brukt i moderne hudpleie og er dokumentert motvirkende rynker og aldring.
 

Ringblomstolje

Fuktighetsgivende, beroligende og legende olje med anti-inflammatoriske og anti-septiske egenskaper. Utmerket for tørr og irritert hud. Effektiv mot psoriasis.
 

Rapsolje

Mykgjør, ernærer og gir huden en ungdommelig glød. Oljen lindrer kløe og beskytter huden med antioksidantene vitamin E og K. Kan også redusere ømhet og stivhet i ledd.
 

Salisylsyre

Fra barken til det vakre piletreet utvinnes salisylsyre som helt tilbake til romertiden har blitt brukt til å dempe verke og smerte; den brukes ofte mot ledd- og muskelsmerter. Dens anti-inflammatoriske og eksfolierende egenskaper hjelper med å åpne tette porer og nøytralisere bakterier.
 

Aprikoskjerneolje

Rik på fettsyrene omega 6 og 9 som hjelper huden opprettholde riktig fuktighetsbalanse, også i dypere hudlag. I kominasjon med vitamin A og E tones og strammes huden, motvirkende aldringstegn. Oljens anti-inflammatoriske egenskaper kan roe hudirritasjon og eksem.
 

Kokosnøttolje

Brukt i moderne hud- og hårpleie på grunn av sine mange fordeler. En utmerket, naturlig fuktighetsgiver som mykgjør og glatter huden, og som dekker hårstråene slik at de holder på fuktigheten. Oljen er også brukt mot akne og skjønnhetsflekker siden den er anti-bakteriell og anti-inflammatorisk.

Druekjerneolje

Ansett for å være en av de mest effektive naturlige hudpleieingredienser som er tilgjengelig på markedet. Den ernærer og styrker hudecellene, spesielt kollagen- og elastin-strukturene, som hjelper til å holde huden fast og ungdommelig i utseende.
 

Hveteekstrakt

Beskytter huden ved å forme en barriere mot ytre forurensing. I tillegg til midlertidig beskyttelse kan hveteekstrakt lette irritasjon og kløe i huden som følge av utslett og eksem.
 

Olivenolje

En eldgammel, ren og mild fuktighetsgiver med fettstoffer lik dem som naturlig finnes i huden. Oljen er rik på squalane og vitamin E som har dokumentert positiv effekt på hudens egen leginsprosess. Absorberes raskt, uten å føles fet.
 

Lavendelolje

Tilført badevannet til antikkens grekere og romere for å lindre og berolige. I dag brukes lavenderolje i små doser primært for sin behagelige lukt.

Macadamianøttolje

En populær fuktighetsgiver som består av 80% enumettede fettsyrer og er spesielt rik på omega 7, som passer hudens egen fettsyrekomposisjon. Oljen trekker raskt inn og kan rebalansere hudens naturlige oljeproduksjon uten å legge igjen et oljete lag; den er spesielt effektiv for tørr og aldrende hud. Ofte brukt i ansiktsmasker og øyeserumer.

Arganolje

Fullpakket med antioksidanter som ernærer hud og hår. Argan er en rik kilde til vitamin E og er derfor mye brukt av eksperter til å styrke hårspissene og reparere skadet hår; samtidig mykgjør den og gir håret en vakker glans.
 

Nypefrøolje

Absorberes raskt i huden hvor den tilfører fuktighet og de viktige fettsyrene omega 3 og 6. Oljen er rik i betakaroten som konverteres til vitamin A i huden. Mange kliniske tester har bevist evnen vitamin A har til å effektivt bekjempe tegn til aldring og redusere hudskader og misfarging fra UV-lyseksponering (photo-aging).

Vannmelon

Kommer...

 

Mango

Kommer...

 

Rosmarin

Kommer...

 

Sitron

Kommer...

 

Bergamottappelsin

Kommer...

 

 

Trykk ENTER for å søke