Handlekurv

..er tom!

Kategorier

MYK blir internasjonale

Pressemelding fra Pharmatech Norway AS

MYK blir internasjonale

MYK hudprodukter og Bodøsalven skal nå selges internasjonalt gjennom den store og profesjonelle aktøren HelloSkin.

HelloSkin opererer i dag i Norge, Danmark, Sverige og UK, og fortsetter å ekspandere. HelloSkin er et netthandelskonsept som er tilknyttet legemiddelprodusenten LEO Pharma AS.

– Dette er stort og svært spennende. Det er en seriøs, tung og profesjonell aktør som nå vil samarbeide med oss, sier Gary Lloyd Grimstad i Pharmatech Norway AS i Bodø.

Grimstad er daglig leder Bodø-bedriften som i 2014 lanserte sine produkter for hud- og hårpleie under merkevaren MYK. Pharmatech Norway er en liten bedrift som ble etablert i 1994 og er nasjonalt kanskje mest kjent for Bodøsalven.

Kvalitet

– MYK og HelloSkin har et felles mål om å hjelpe mennesker med kroniske hudproblemer som psoriasis, eksem, akne og tørr og sensitiv hud ved bruk av naturlige produkter. Derfor ønsker vi et samarbeide, sier Fredrik Amundsen, business developer i HelloSkin.

Han representerer også LEO Innovation Lab, en selvstendig enhet under legemiddelprodusenten LEO Pharma, som for tiden jobber med å lansere netthandelskonseptet på det norske markedet.

Helnorske

MYK er det første helnorske merket som er med på laget til den internasjonale aktøren. MYK er utviklet, produsert, designet og pakket i Norge. Det er ifølge Amundsen spesielt viktig for HelloSkins norske nettbutikk å kunne tilby norske produkter fra en kvalitetsleverandør.

– Samtidig er vi et internasjonalt konsept som kontinuerlig ekspanderer til nye markeder. Da er det avgjørende å ha en god produktportefølje som når ut til flere segmenter. Her vil MYK spille en viktig rolle, mener Amundsen.

Trygge og effektive

HelloSkins medisinske team har testet og godkjent samtlige MYK-produkter som trygge, gode og effektive hudpleieprodukter. I snitt godkjennes kun en ett av tre produkter i denne testen. 

Gary Lloyd Grimstad, daglig leder Pharmatech Norway.


 

Fredrik Amundsen, business developer HelloSkin.

Tilbake