MYK.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

MYK blir internasjonale

Pressemelding fra Pharmatech Norway AS

MYK blir internasjonale

MYK hudprodukter og Bodøsalven skal nå selges internasjonalt gjennom den store og profesjonelle aktøren HelloSkin.

HelloSkin opererer i dag i Norge, Danmark, Sverige og UK, og fortsetter å ekspandere. HelloSkin er et netthandelskonsept som er tilknyttet legemiddelprodusenten LEO Pharma AS.

– Dette er stort og svært spennende. Det er en seriøs, tung og profesjonell aktør som nå vil samarbeide med oss, sier Gary Lloyd Grimstad i Pharmatech Norway AS i Bodø.

Grimstad er daglig leder Bodø-bedriften som i 2014 lanserte sine produkter for hud- og hårpleie under merkevaren MYK. Pharmatech Norway er en liten bedrift som ble etablert i 1994 og er nasjonalt kanskje mest kjent for Bodøsalven.

Kvalitet

– MYK og HelloSkin har et felles mål om å hjelpe mennesker med kroniske hudproblemer som psoriasis, eksem, akne og tørr og sensitiv hud ved bruk av naturlige produkter. Derfor ønsker vi et samarbeide, sier Fredrik Amundsen, business developer i HelloSkin.

Han representerer også LEO Innovation Lab, en selvstendig enhet under legemiddelprodusenten LEO Pharma, som for tiden jobber med å lansere netthandelskonseptet på det norske markedet.

Helnorske

MYK er det første helnorske merket som er med på laget til den internasjonale aktøren. MYK er utviklet, produsert, designet og pakket i Norge. Det er ifølge Amundsen spesielt viktig for HelloSkins norske nettbutikk å kunne tilby norske produkter fra en kvalitetsleverandør.

– Samtidig er vi et internasjonalt konsept som kontinuerlig ekspanderer til nye markeder. Da er det avgjørende å ha en god produktportefølje som når ut til flere segmenter. Her vil MYK spille en viktig rolle, mener Amundsen.

Trygge og effektive

HelloSkins medisinske team har testet og godkjent samtlige MYK-produkter som trygge, gode og effektive hudpleieprodukter. I snitt godkjennes kun en ett av tre produkter i denne testen.



 

Gary Lloyd Grimstad, daglig leder Pharmatech Norway.


 

Fredrik Amundsen, business developer HelloSkin.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke