MYK.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Et bedre liv med Bodøsalven

Uten å nøle slår Lasse Faye Lund fast at Bodøsalven har gitt ham en bedre livskvalitet.

- Jeg går ikke lenger til legen for å få noe mot eksem. Jeg bruker kun Bodøsalven. Det er den beste sorten. Ikke minst fordi den er uten kortison, så det går ikke ut over helsa. Jo, den har utvilsomt gitt meg bedre livskvalitet. Hudproblemer kan være svært plagsomme saker, sier 78-åringen fra Oslo.

Mye kløe.

Han bruker Bodøsalven dagkrem mot tørr, irritert og nuppet hud med mye kløe. Lasse forteller at han også er veldig ømfintlig og sensitiv på lukter og at han bare kan bruke produkter uten parfyme.

Allergi

- Jeg er allergisk mot sterke dufter og mot støv. Jeg hadde svært tørr hud og mye utslett som førte til mye kløe. Om jeg begynner å klø eller får røde flekker, smører jeg med Bodøsalven og det forsvinner på et øyeblikk, sier Lasse Faye Lund.

Bodøsalven er ikke et nytt bekjentskap for 78-åringen. Han ble introdusert for den for 25 år siden av sin nå avdøde kone.

I sjakk

- De siste 20-årene har jeg brukt Bodøsalven både forebyggende og som behandlende ved behov. Den er alt jeg trenger for å holde hudplagene mine i sjakk. Jeg bruker salven hver dag morgen og kveld på ben, rygg og i ansiktet, forteller Lasse Faye Lund.

Virker

Han anbefaler alle som har hudplager og eksem om å gjøre et forsøk med Bodøsalven. Hans erfaring er at den virker og at man dermed kan slippe å bruke kortison-preparater mot hudplagene.

Kjøp Bodøsalven her

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke