Handlekurv

..er tom!

Kategorier

Ecological Airless Dispensing System

En viktig del av utviklingen av MYK-produktene var å velge riktig flaske og dispensersystem. Vi definerte fire mål som var viktige for oss:

  1. pene flasker som appelerer til brukerne,
  2. robuste flasker som tåler frakt og aktivt bruk,
  3. et dispensersystem med låsemekanisme for maksimal hygienisk bruk og for å øke holdbarheten til produktene våre, og
  4. flasker av et miljøvennlig materiale.

Etter en lang screeningprosess stod vi igjen med et utvalg av flasker som var like, men hadde forskjellige egenskaper. For å kåre en vinner blant disse kandidatene testet vi flaskene i praksis. Det ble fort tydelig at den ene flasketypen skilte seg ut positivt fra de andre. Om enn litt dyrere enn konkurrentene så var kvaliteten overlegen og egenskapene akkurat som vi ønsket oss. Det tok ikke lang tid før vi bestemte oss for å bruke Promens sine Ecosolution-flasker.

Ecosolution-flaskene har det patenterte Airless-dispensersystemet som ikke slipper til luft til produktene. Dette legger til rette for hygenisk bruk og økt holdbarhet. Ecosolution-flaskene var de første sertifisert grønne produktene på markedet med det såkalt Airless dispensersystemet. Produktene er laget i 100 % resirkulerbar plastikk.

Vi tror at alle som bruker MYK vil sette pris på kvaliteten til Ecosolution-flaskene, og at vi har valgt et miljøvennlig alternativ.

Du kan lese mer om Promens Ecosolution-produkter her.

Tilbake