MYK.no
Close
Your cart is empty

Subtotal: 0,00

About us

Velkommen til Myk.no, den hyggelige og kunnskapsrike nettbutikken for deg med problemhud.

Vi har eneretten på salg av de fantastiske MYK-produktene, og produktene i Bodøsalven-serien som gjennom snart 30 år har bevist sine lindrende egenskaper for kløe, tørr hud og andre plager av eksem og psoriasis. Bodøsalven finnes som Dagkrem, Nattkrem, Shampoo og Liniment. 

Hud- og hårpleieserien MYK ble lansert allerede i 2014 og er moderne kvalitetsprodukter for hud- og hårpleie.

MYK og Bodøsalven produseres av Pharmatech Norway AS. Dette er en liten, men meget kunnskapsrik bedrift etablert i 1995. De er en av veldig få bedrifter som utvikler og produserer sine hudpleieprodukter i Norge.

Deres filosofi er å skape enkle, men effektive produkter av de beste ingrediensene på markedet. Med et kritisk øye jobber de hver dag for skape fornuftige produkter. De tester mange ingredienser og stiller strenge krav til dem. I utgangspunktet er det ønskelig å bruke naturlige ingredienser, men de tillater også kunstige ingredienser om de øker produktkvaliteten betraktelig og ikke kan erstattes med naturlige ingredienser. 

Kun ingredienser som er egnet til anvendelse på sensitiv hud hos både barn og voksne blir valgt. Av denne grunn er alle produktene i Myk- og Bodøsalven-seriene uten parfyme, parabener og mineraloljer, og du finner deres stempel for trygge ingredienser på alle deres produkter. Hvis du vil, kan du lese mer om ingrediensene de bruker. 

I dagens turbulente klima retter vi vårt blikk framover. Vi erkjenner vårt ansvar til å ta vare på vår blå planet. Vi gjør derfor vårt ytterste for å være miljøvennlig både i produksjon og transport. Vi oppfordrer også alle våre kunder å resirkulere flaskene de kjøper av oss.

Vi anbefaler alltid å kombinere våre pleiende produkter med en sunn og balansert livsstil bestående av en sunn diett, regelmessig aktivitet og - kanskje viktigst av alt i dagens stressende samfunn - tilstrekkelig med avslapping.

Vennlig hilsen
Zubly AS
Rolf haug, daglig leder
 


Kalde, vakre Bodø vinteren 2012. (Foto: Anders Grimstad)

Press ENTER to search